Workshop – Functioneringsgesprekken in Teamverband (FIT)

Wil jij samen met jouw team op een nieuwe manier werken aan zelfinzicht en teamontwikkeling?

Kom dan naar onze workshop FIT –  ‘Functioneringsgesprekken in Teamverband’ – op dinsdag 15 mei a.s.

De workshop Functioneringsgesprekken in Teamverband

Terwijl veel organisaties al met zelfsturende teams werken, worden de functioneringsgesprekken vaak nog in oude stijl gevoerd. Tijd voor verandering! Tijd voor FIT!

Ben jij benieuwd naar deze nieuwe aanpak? Geef je dan snel op voor deze workshop. Deze workshop geeft inspiratie voor een andere manier van gespreksvoering, gericht op de ontwikkeling van teamleden en het team, die beter past bij organisaties die zelfsturend willen werken.

De workshop is interessant voor iedereen die vanuit een leidinggevende rol met met functionerings- of POPgesprekken te maken krijgt.

De methodiek FIT

FIT is ontwikkeld als alternatief voor de klassieke vorm van functioneringsgesprekken. FIT brengt inzicht in het individuele functioneren én in het functioneren van het team als geheel. De stappen van FIT geven structuur en veiligheid aan het gesprek en borging van de gemaakte afspraken.

Wat levert de workshop op:

  • Kennismaking met de methodiek
  • Inzicht van de toepasbaarheid van FIT
  • Antwoord op praktische vragen

Progressional People

FIT is ontwikkeld door Progressional People (PP) . PP werkt voor organisaties in alle branches bij duurzame organisatieontwikkeling. Voor werkprocessen, functies, mensen én kosten. Zij ondersteunen bij het (her)ontwerp van organisaties, het kiezen van strategische richtingen, en bij de gewenste ontwikkeling van medewerkers op elk niveau. PP helpt teams en individuen bij hun ontwikkeling door training, coaching, talentontwikkeling en het organiseren van assessments.

Programma

16:30 – 17:00 Ontvangst
17:00 – 18:15 Deel 1 van de workshop
18:15 – 18:30 Korte pauze
18:30– 19:15: Deel 2 van de workshop
Vanaf 19:15 uur is er gelegenheid voor napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Kosten

€ 60,00 excl. BTW

Locatie

Progressional People, Lunettenbaan 59, 3524 GA Utrecht

Deelnemen?

Interesse? Geef je snel op voor deze workshop door een mail met je factuurgegevens te sturen naar info@fourmonths.nl. Wacht niet te lang, want er is plaats voor maximaal 25 deelnemers.