Specialist in bemiddeling

Four Months is sinds 2004 een begrip als het gaat om interimbemiddeling en professionele zwangerschapsvervanging van medewerksters. Heleen Hogen Esch en Mijke Stravers zijn de vaste gezichten van Four Months. Met hen heb je het eerste contact; of je nu opdrachtgever of kandidaat bent.

De vaste gezichten

Heleen Hogen Esch en Mijke Stravers zijn samen goed voor ruim 25 jaar ervaring, advies en oplossingen als het gaat om interimbemiddeling en de snelle inzet van tijdelijke professionals. Four Months is gespecialiseerd in zwangerschapsvervanging.

De professionals

Het ervaringsniveau van de professionals loopt van een junior medewerker met 3 tot 4 jaar werkervaring, tot kandidaten met leidinggevende skills met minimaal 10 jaar relevante werkervaring en met tenminste 3 à 4 jaar werkervaring als interim manager.

Lees meer over het profiel van onze kandidaten.

De opdrachtgevers

Je kunt bij ons terecht voor de werving en inzet van tijdelijke professionals. Je bent verzekerd van sterke professionele tijdelijke ondersteuning, voor korte of langere tijd. Bij iedere vraag kijken we goed naar het profiel, de afdeling en de cultuur van de organisatie. We brengen je snel in contact met de beste professional voor de opdracht. Voor wie wij dat al met succes doen? Lees meer over onze opdrachtgevers.

Maak een afspraak en bel 035 642 64 52 of lees meer over Four Months.

Bekijk onze bedrijfsfilm

four months - de film