035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum
info@fourmonths.nl

Ervaren HR Professionals gezocht!

Ervaren HR Professionals gezocht!

four months bemiddelt bij het vervangen tijdens zwangerschapsverlof en bij interim opdrachten. Wij zijn altijd op zoek naar HR professionals die ons kandidatenbestand versterken.

Eisen HR professionals

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar: ervaren allround HR professionals, die zwangerschapsverloven in de verschillende HR gebieden kunnen vervullen voor de duur van 4 tot 6 maanden, of op zoek zijn naar een interessante interim opdracht. Om via four months als plaatsvervangende HR professional te kunnen werken, beschik je over minimaal 4 (als senior over 7) jaar relevante werkervaring, opgedaan bij verschillende werkgevers en beheers je de vakinhoudelijke kennis en vaardigheden grondig. Om HR managers te kunnen vervangen, beschik je daarnaast over aantoonbare leidinggevende ervaring.

Interesse?

Zowel vervanging als een interim opdracht stelt hoge eisen aan een professional. Binnen steeds weer nieuwe werkomgevingen moet je in staat zijn jezelf snel de diverse cultuuraspecten, werkzaamheden, werkprocessen en -procedures eigen te maken. Als jij ervan overtuigd bent, dat jij de juiste persoon bent om via four months aan de slag te gaan, schrijf je dan in via onze site.

Delen via: