035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum
info@fourmonths.nl

Interim opdracht gezocht?

Ben jij op zoek naar een interim opdracht in marketing, communicatie, HRM, managementsupport of sales? Dan kun je terecht bij Four Months uit Hilversum. Wij zijn al sinds 2004 actief in het matchen van geschikte kandidaten aan bedrijven, als vervanging bij zwangerschap of als tijdelijke extra medewerker. Als jij tijdelijk aan de slag wilt gaan in een van deze functies, nodigen we je uit om onze vacatures te bekijken.

Als je op zoek bent naar een interim opdracht in marketing kun je bij ons terecht

Wij zijn vooral actief in het vinden van geschikte kandidaten voor het vervullen van tijdelijke functies bij zwangerschapsverlof. Wanneer er vervanging nodig is voor iemand die met zwangerschapsverlof gaat, dan is het uiteraard fijn als een expert de functie tijdelijk wilt overnemen. Bij zo’n interim opdracht is het belangrijk dat jij goed bij het desbetreffende bedrijf past. Je wilt natuurlijk met plezier aan de slag gaan! Verder weten veel bedrijven ons te vinden als een van de vaste medewerkers vanwege ouderschapsverlof tijdelijk afwezig is. Ben jij bijvoorbeeld werkzaam als zzp-communicatieadviseur en wil je graag tijdelijk aan de slag gaan bij een bedrijf waar extra hulp gevraagd wordt? Dan kunnen wij ongetwijfeld een geschikte interim opdracht voor jou vinden.

Neem eenvoudig en direct contact met ons team op

Bekijk op je gemak onze vacatures en vind een interim opdracht die bij jou past. Wanneer je vragen hebt over ons bedrijf of over onze werkwijze, neem je gerust contact met ons op. Bel naar 035 642 64 52 of stuur een e-mail naar info@fourmonths.nl. We gaan graag met je in gesprek!

Bekijk onze bedrijfsfilm

Four Months
de film