Specialist in bemiddeling

Four Months is sinds 2004 een begrip als het gaat om professionele zwangerschapsvervanging en tijdelijke projectondersteuning. Heleen Hogen Esch en Mijke Stravers zijn de vaste gezichten van Four Months. 

De vaste gezichten

Heleen Hogen Esch en Mijke Stravers zijn dagelijks bezig met arbeidsbemiddeling en recruitment. Samen zijn ze goed voor ruim 25 jaar ervaring, advies en oplossingen als het gaat om de snelle inzet van tijdelijke professionals. Maak direct een afspraak of lees meer over Four Months.

 

Four Months - augurk

De opdrachtgevers

Je kunt bij ons terecht voor de werving en inzet van tijdelijke professionals. Je bent verzekerd van sterke professionele tijdelijke ondersteuning, voor korte of langere tijd. Bij iedere vraag kijken we goed naar het profiel, de afdeling en de cultuur van de organisatie.

Snel in contact met de beste professional voor de opdracht.

Lees hier de ervaringen van onze opdrachtgevers.

De professionals

Het ervaringsniveau van onze professionals loopt van een junior medewerker met 3 tot 4 jaar werkervaring, tot kandidaten met leidinggevende skills met minimaal 10 jaar relevante werkervaring en met tenminste 3 à 4 jaar werkervaring als interim manager.

Lees meer over het profiel van onze kandidaten.

 

Bekijk onze bedrijfsfilm

four months - de film