035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum

over Four Months

De vaste gezichten van Four Months (sinds 2004) zijn Heleen Hogen Esch en Mijke Stravers. Samen zijn ze goed voor ruim 25 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling en recruitment.

Heleen Hogen Esch

Typisch Heleen

  • gaat voor de perfecte match
  • is energiek
  • weet karakters haarscherp in te schatten

Heleen Hogen Esch is een ervaren recruiter die haar loopbaan begon als intercedente bij Randstad. Daarna zette ze als adviseur en teamleider traffic haar carrière voort bij een creatief communicatiebureau. En daar werd het zaadje voor Four Months geplant, want Heleen zette binnen het bureau in no-time de interim-tak op en bouwde het verder uit. Heleen heeft 2 kinderen in de basisschoolleeftijd. In het weekend staat ze langs de lijn en moedigt ze haar sportende kroost aan.

Mijke Stravers

Typisch Mijke

  • is een kei in het leggen van verbindingen
  • fikst het
  • gaat voor een goede samenwerking 

Mijke Stravers begon haar loopbaan bij Randstad en werkte daarna als commercieel manager en business unit manager bij Yacht. Mijke is een kei in het leggen van verbindingen. Dat is niet zo gek, met ruim 20 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling en recruitment. Ervaring als werkende moeder heeft Mijke intussen ook, dus ze weet hoe belangrijk het is dat zwangerschapsverlof goed wordt opgevangen. Op woensdagmiddag rijdt Mijke vol gas van paardrijles naar tennisles en weer terug.

Nieuwsgierig?

Benieuwd voor wie wij werken? We geven je graag een overzicht van onze opdrachtgevers.

Bekijk onze bedrijfsfilm.

Four Months
de film