035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum
info@fourmonths.nl

over Four Months

Al sinds 2004 helpen wij, Heleen Hogen Esch en Mijke Stravers, met Four Months bedrijven bij hun zwangerschapsvervanging en interimbemiddeling. Samen hebben we een schat aan ervaring in arbeidsbemiddeling en recruitment.

Heleen Hogen Esch

We zijn energiek
We krijgen vaak te horen dat de uitstraling van de website precies past bij wie we zijn en hoe we werken. We zijn allebei energiek en dat zorgt voor een prettig contact met jou en een hoge snelheid in onze uitvoering.

Mijke Stravers

We gaan voor de perfecte match
Je krijgt van ons alleen kandidaten die bij jouw bedrijf aansluiten qua werkervaring én persoonlijkheid. Twijfelen we over een kandidaat? Dan selecteren we die niet.

We schatten karakters haarscherp in

Ons geheime wapen? We weten de karakters van zowel de kandidaten als die van jou als opdrachtgever haarscherp in te schatten. Ook voelen we de sfeer van je bedrijf goed aan. Zo kunnen we perfect inschatten of iemand écht past bij jouw bedrijf.

We gaan voor een goede samenwerking met jou

Als je met ons samenwerkt krijg je persoonlijk contact, korte lijnen, duidelijkheid én snelheid. Wat ons betreft alle ingrediënten voor een goede samenwerking.

We zijn ervaringsdeskundigen

We hebben allebei kinderen. We weten daarom maar al te goed wat er komt kijken bij een zwangerschapsvervanging en hoe belangrijk het is dat het verlof goed wordt opgevangen.

Wie we al hebben mogen helpen

Benieuwd voor wie wij werken? We geven je graag een overzicht van onze opdrachtgevers.

Bekijk onze bedrijfsfilm.

Four Months
de film

Wil je kennismaken?

Vinden we superleuk! We leren je graag kennen en helpen je bij je zwangerschapsvervanging en interimbemiddeling.