035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum
info@fourmonths.nl

Voor opdrachtgevers: hoe wij werken

Four Months is specialist in zwangerschapsvervanging, en in het werven van professionals voor korte opdrachten en langere projecten op het gebied van marketing, communicatie, hrm, management support en sales.

Zwangerschapsvervanging en tijdelijke ondersteuning: onze aanpak

  • Je krijgt persoonlijk advies over een slimme invulling van de vacature
  • Je vacature wordt via onze eigen kanalen breed uitgezet
  • Je ontvangt binnen 5 werkdagen een selectie van kandidaten
  • Je kunt ervan uitgaan dat de kandidaat snel aan de slag gaat – de overdracht gebeurt op basis van Job Dynamics, onze unieke werkoverdrachtsmethodiek

Direct ondersteuning nodig? Neem contact op: 035 642 64 52

Heb je op korte termijn ondersteuning nodig, neem dan direct contact met ons op.

Het perfecte profiel

Zowel bij zwangerschapsvervanging als interim bemiddeling komen we bij de opdrachtgever langs en brengen we de wensen en mogelijkheden in kaart. Waarom? Bemiddelen is en blijft mensenwerk. Naast de gevraagde capaciteit en specifieke vakkennis, bespreken we ook de ontwikkeling van een team of afdeling en de cultuur van de organisatie. Welk type kandidaat kan de match maken? Op basis van al deze voorwaarden stellen we het ideale profiel samen en zetten we de vacature uit.

Persoonlijke aandacht

Iedere aanvraag start met een persoonlijk gesprek tussen opdrachtgever en Four Months. We vinden het belangrijk om kennis te maken en om van jou persoonlijk te horen naar wat voor kandidaat je op zoek bent. Ook tijdens de periode dat de kandidaat voor je aan de slag is, houden we graag contact. Er is ruimte voor tussentijdse terugkoppeling en overleg.

De juiste energie is belangrijk

In ons werk zorgen passie, professionaliteit en persoonlijke aandacht voor de juiste energie. We vinden het zelf belangrijk en zien dat ook terug bij onze kandidaten. Wij gaan voor de perfecte match, en ook voor een zorgvuldige route daar naar toe. Daarbij sturen we op een prettige manier, want dat komt het juiste resultaat ten goede. En wat we tot slot heel belangrijk vinden: blijf jezelf en maak plezier. Niet dat we de hele dag door grappen maken, maar een lolletje op z’n tijd moet kunnen.

Lees meer over:

Bekijk onze bedrijfsfilm

Four Months
de film