035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum
info@fourmonths.nl

Zwangerschaps­­­­vervanging

Wil je de zwangerschapsvervanging van een medewerkster soepel laten verlopen? En zoek je om deze reden een interim professional, die tijdens het zwangerschapsverlof diverse werkzaamheden kan overnemen? Four Months, gevestigd in Hilversum, is dé specialist in zwangerschapsvervanging en interim opdrachten in marketing, communicatie, HRM en management support. Wij vinden snel een daadkrachtige vervanger, die minimaal vier maanden (of langer, mocht dit nodig zijn) in jouw bedrijf aan de slag gaat. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het vinden van de juiste zwangerschapsvervanging en zoeken graag een oplossing voor jouw bedrijf. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wij realiseren snelle en efficiënte zwangerschapsvervanging

Een interim professional inschakelen biedt uitkomst wanneer een medewerkster met zwangerschapsverlof gaat. Wij helpen je graag de juiste professional te vinden, die niet alleen over de gevraagde capaciteit en specifieke vakkennis beschikt, maar ook naadloos aansluit bij een team of afdeling en zich gemakkelijk aanpast aan de cultuur van jouw organisatie. Op basis van de gestelde voorwaarden stellen we het ideale profiel samen en zetten we de vacature uit. Zo vinden wij samen met jou de juiste interim professional, die alle werkzaamheden kan overnemen van de medewerkster die met zwangerschapsverlof gaat. Of je nu een interim office manager of een tijdelijke communicatiespecialist zoekt: met de hulp van Four Months is de juiste kandidaat binnen handbereik.

Onze professionals zijn actief op de vakgebieden:

 • Marketing
 • Communicatie
 • Online
 • HR
 • Management support

Onze aanpak:

 • Persoonlijk adviesover een slimme invulling van de vacature. Dat doen we op basis van gevraagde capaciteit, specifieke vakkennis of juist de ontwikkeling van team of afdeling. Samen stellen we het ideale profiel samen.
 • De vacature wordt via onze eigen kanalen breed uitgezet.
 • Je ontvangt binnen 5 werkdagen een selectie van kandidaten.
 • De kandidaat gaat snel aan de slag op basis van Job Dynamics, onze unieke werkoverdrachtsmethodiek.

Het resultaat:

 • Je bent verzekerd van sterke professionele tijdelijke ondersteuning voor korte of langere tijd.
 • Gaten in de bezetting zijn.
 • Snel de beste professional.

Na afloop van het zwangerschapsverlof

Besluit de zwangere medewerkster na het zwangerschapsverlof minder te gaan werken, dan is het resultaat hiervan vaak een versmalling van de functie. In dit geval is er een aantal regels waar zowel de werkgever als de werknemer rekening mee moet houden. Ben je benieuwd naar wat deze regels inhouden? Wij voorzien je graag van persoonlijk advies en brengen samen met jou de prioriteiten in kaart.

Redenen om de expertise van Four Months in te schakelen:

Schakel ons in!

Heb je interesse in onze diensten met betrekking op zwangerschapsvervanging? Neem contact met ons op, dan vinden we samen met jou een interim professional, die alle taken kan overnemen van de medewerkster die met zwangerschapsverlof gaat.
Je kunt ons bereiken door te bellen naar 035 642 64 52 of een e-mail te sturen naar info@fourmonths.nl.