035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum
info@fourmonths.nl

Een interim medewerker in geval van zwangerschap

  • ☑ Dé specialist in zwangerschapsvervanging
  • ☑ Snelle en efficiënte oplossingen
  • ☑ Persoonlijk advies

Is één van jouw medewerkster zwanger en wil je tijdens de periode van zwangerschapsverlof een interim professional inhuren? Four Months, gevestigd in Hilversum, is al sinds 2004 gespecialiseerd in zwangerschapsvervanging en interim opdrachten van functies in marketing, communicatie, HRM, managementsupport en sales. Wij zijn om deze reden dan ook dé dienstverlener om in te schakelen, wanneer je op zoek bent naar een juiste kandidaat.

Een medewerkster die zwanger is: schakel tijdens het zwangerschapsverlof een interim professional in

Wanneer er een werkneemster zwanger is en met zwangerschapsverlof gaat, is het zaak dat er tijdens de periode van afwezigheid een interim professional op de werkvloer staat die de aangewezen taken kan overnemen. Je wilt immers dat alles binnen jouw organisatie op rolletjes blijft lopen. Zoek je zwangerschapsvervanging voor een medewerker HR? Gaat één van jouw communicatiespecialisten met zwangerschapsverlof? Of wil je een interim office manager inschakelen voor een bepaalde periode?

Vraag een kennismakingsgesprek met ons aan

Four Months helpt je met het vinden van een juiste interim professional die tijdens de afwezigheid van de werkneemster die zwanger is, fungeert als tijdelijke medewerker binnen jouw organisatie. Is er sprake van een zwangerschap in jouw bedrijf en wil je onze hulp inschakelen voor het vinden van een juiste interim professional als vervanging voor de medewerker met zwangerschapsverlof? Of gaat een van jouw medewerkers met ouderschapsverlof en zoek je tijdelijk een vervangende professional? Stuur een e-mail naar info@fourmonths.nl of bel naar 035 642 64 52 en vraag een gesprek met ons aan!