035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum
info@fourmonths.nl

Ouderschapsverlof en een interim professional

  • ☑ Dé specialist in zwangerschapsvervanging
  • ☑ Snelle en efficiënte oplossingen
  • ☑ Persoonlijk advies

Gaat één van jouw werknemers met ouderschapsverlof en ben je nu op zoek naar een interim professional die als tijdelijke werknemer kan fungeren binnen jouw organisatie? Het vinden van een geschikte kandidaat die beschikt over de juiste kwalificaties en ruime ervaring, kan nog best een grote uitdaging zijn. Niet iedere gegadigde sluit namelijk aan bij jouw profiel van de ideale kandidaat. Daarom is het verstandig een gerenommeerd bedrijf in te schakelen, dat gespecialiseerd is in ouderschapsverlof. Four Months, gevestigd in Hilversum, is zo’n specialist. Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen!

Bij ouderschapsverlof een interim professional inschakelen

Als er een medewerker met ouderschapsverlof gaat en je een interim professional zoekt voor het vervullen van een functie in:

Dan ontzorgen wij je graag in iedere stap van het wervings- en selectieproces! Wij beschikken over een breed netwerk aan tijdelijk inzetbare professionals die ervaring hebben met projectmatig werken en over uiteenlopende ervaringsniveaus beschikken.

Tijdelijke ondersteuning van hoogwaardige kwaliteit

Of je nu een tijdelijke HRM-professional met drie tot vijf jaar ervaring zoekt of een kandidaat met leidinggevende skills die al ruim tien jaar als communicatiemanager meedraait: voor iedere vraag vinden wij een juiste oplossing. Zo hoef jij je als werkgever geen zorgen te maken als één van jouw medewerkers met ouderschapsverlof gaat en je een interim medewerker zoekt. Je bent namelijk gegarandeerd van professionele, tijdelijke ondersteuning.

Vind een interim medewerker in geval van ouderschapsverlof

Of je nu een professional zoekt voor interim opdrachten in communicatie of zwangerschapsvervanging van een HR-medewerker: Four Months begeleidt jou graag in de zoektocht naar de juiste kandidaat. Als er een werkneemster met ouderschapsverlof gaat, ben je er dus van verzekerd dat een interim professional zich ontfermt over de aangewezen werkzaamheden. Bij vragen of behoefte aan verdere informatie over onze diensten, bereik je ons door te bellen naar 035 642 64 52 of door een e-mail te sturen naar info@fourmonths.nl.