035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum
info@fourmonths.nl

Interim HR-opdrachten

  • ☑ Dé specialist in zwangerschapsvervanging
  • ☑ Snelle en efficiënte oplossingen
  • ☑ Persoonlijk advies

Gaat een HR-medewerker met zwangerschapsverlof en zoek je een ervaren professional, die je voor jouw interim HR-opdrachten kunt inschakelen? Four Months, gevestigd in Hilversum, helpt je graag een deskundige HR-medewerker te vinden voor jouw interim HRM-opdrachten. Wij zijn dé specialist in zwangerschapsvervanging en het werven van professionals voor interim opdrachten op het gebied van marketing, communicatie, HRM en managementsupport. Wil je snel en eenvoudig een tijdelijke collega inschakelen voor interim HR-opdrachten? Ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Een interim professional inschakelen voor HR-opdrachten

Zoek je een tijdelijke HR-medewerker voor jouw interim HRM-opdrachten? Four Months biedt professionele kandidaten aan met diverse expertises en een ruime werkervaring. Sinds 2004 leveren wij professionele diensten met betrekking op zwangerschapsvervanging en tijdelijke projectondersteuning voor diverse bedrijven. Dagelijks houden wij ons bezig met arbeidsbemiddelingen en recruitment en realiseren wij snelle en efficiënte oplossingen voor diverse bedrijven. Of je nu een medewerker zoekt voor jouw interim HRM-opdrachten of behoefte hebt aan een ervaren communicatiespecialist: wij vinden het juiste tijdelijke personeel dat perfect past binnen jouw bedrijf.

Maak gebruik van onze diensten

Wil je onze hulp inschakelen om een tijdelijke HR-medewerker te vinden voor jouw interim HRM-opdrachten, bijvoorbeeld omdat deze persoon met ouderschapsverlof gaat? Wanneer je op zoek bent naar een professional voor jouw interim HR-opdrachten, helpen wij je graag bij het vinden van de juiste kandidaat. Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035 642 64 52 of door een e-mail te sturen naar info@fourmonths.nl.