035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum
info@fourmonths.nl

Interim marketing en communicatie opdrachten

  • Dé specialist in zwangerschapsvervanging
  • Snelle en efficiënte oplossingen
  • Persoonlijk advies

Gaat een van je marketeers met zwangerschapsverlof en ben je om deze reden op zoek naar een ervaren medewerker voor jouw interim opdrachten in marketing of communicatie? Four Months, gevestigd in Hilversum, is de specialist in zwangerschapsvervanging en het werven van medewerkers voor interim opdrachten op het gebied van marketing, communicatie, HRM en managementsupport. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke office manager, een HR-medewerker of een communicatie- en marketingspecialist: wij vinden snel een daadkrachtige vervanger om de gewenste werkzaamheden over te nemen. Ontdek onze diensten!

 

 

Een tijdelijke professional voor interim marketing en communicatie opdrachten

Wij hebben ruim vijftien jaar ervaring in de zwangerschapsvervanging van medewerkers en zoeken graag passende oplossingen. Binnen een kort tijdsbestek vinden we voor jouw bedrijf een geschikte kandidaat, die voor minimaal vier maanden in jouw team van marketeers als interim medewerker aan de slag gaat. Het ervaringsniveau van onze interim marketeers loopt uiteen van junior medewerkers (met drie tot vier jaar ervaring) tot kandidaten met leidinggevende skills (met minimaal tien jaar aan relevante werkervaring.)

Een medewerker die past bij jouw bedrijf

Wij helpen je snel een werknemer te vinden voor jouw interim marketing en communicatie opdrachten. Samen zoeken we naar een tijdelijke medewerker die niet alleen beschikt over de gevraagde capaciteit en specifieke vakkennis, maar ook perfect past binnen het team en de organisatie van jouw bedrijf. Op basis van de vooraf gestelde voorwaarden stellen we het ideale profiel samen en zetten we de vacature uit. Zo schakel jij eenvoudig en snel een tijdelijke medewerker in voor interim opdrachten op het gebied van marketing en communicatie.

Vind eenvoudig en snel een geschikte kandidaat

Four Months vindt samen met jou de juiste kandidaat voor jouw interim opdrachten op het gebied van marketing, communicatie, HR en managementsupport. Wil je onze hulp direct inschakelen of heb je nog vragen over ons wervingsbureau of onze diensten met betrekking tot interim opdrachten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 035 642 64 52 of een e-mail te sturen naar info@fourmonths.nl. Wij helpen je graag verder en bieden persoonlijk, passend advies als het gaat over het vinden van interim marketeers. Bekijk onze vacatures!