Interim marketing communicatie opdrachten

  • ☑ Dé specialist in zwangerschapsvervanging
  • ☑ Snelle en efficiënte oplossingen
  • ☑ Persoonlijk advies

Gaat er een medewerkster met zwangerschapsverlof en ben je om deze reden op zoek naar een ervaren professional voor jouw interim marketing en communicatie opdrachten? Four Months, gevestigd in Hilversum, is de specialist in zwangerschapsvervanging en het werven van professionals voor interim opdrachten op het gebied van marketing, communicatie, HRM en management support. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke office manager, een HR-medewerker of een communicatie- en marketingspecialist: wij vinden snel een daadkrachtige vervanger om de gewenste werkzaamheden over te nemen. Ontdek onze diensten!

Een tijdelijke professional voor interim marketing en communicatie opdrachten

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in de zwangerschapsvervanging van medewerksters en zoeken graag passende oplossingen. Binnen een kort tijdsbestek vinden we voor jouw bedrijf een geschikte kandidaat, die voor minimaal vier maanden bij jou aan de slag gaat. Het ervaringsniveau van onze professionals loopt uiteen van junior medewerkers (met 3 tot 4 jaar ervaring) tot kandidaten met leidinggevende skills (met minimaal 10 jaar aan relevante werkervaring.)

Wij helpen je snel een professional te vinden voor jouw interim marketing en communicatie opdrachten. Samen zoeken we naar een tijdelijke medewerker die niet alleen beschikt over de gevraagde capaciteit en specifieke vakkennis, maar ook perfect past binnen het team en de organisatie van jouw bedrijf. Op basis van de vooraf gestelde voorwaarden stellen we het ideale profiel samen en zetten we de vacature uit. Zo schakel jij eenvoudig en snel een tijdelijke medewerker in voor interim marketing en communicatie opdrachten.

Vind eenvoudig en snel een geschikte kandidaat

Four Months vindt samen met jou de juiste professional voor jouw interim opdrachten op het gebied van marketing, communicatie, HR en management support. Wil je onze hulp direct inschakelen of heb je nog vragen over ons bedrijf of onze diensten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 035 642 64 52 of een e-mail te sturen naar info@fourmonths.nl. Wij helpen je graag verder en bieden persoonlijk, passend advies.