035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum
info@fourmonths.nl

Ben je werkgever? Dit zijn onze professionals

Je vindt bij Four Months ervaren professionals in de communicatie, marketing, hrm en managementsupport. Ze kunnen tijdelijk aan de slag gaan of voor (on)bepaalde tijd worden gedetacheerd.

Professionals die aanpakken

Als je via Four Months een professional inschakelt, dan haal je iemand in huis met hart voor je zaak, enthousiasme en plezier in het werk. Onze professionals zijn aanpakkers die de juiste energie naar jouw werkvloer brengen en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

En: je haalt iemand in huis met ervaring. Die begint bij onze junior kandidaten met 3 tot 4 jaar werkervaring en loopt tot kandidaten met leidinggevende skills met minimaal 10 jaar relevante werkervaring en tenminste 3 à 4 jaar werkervaring als interim manager.

Wil je als professional aan de slag via Four Months?

Ben jij een zzp’er of wil je op detacheringsbasis ingezet worden in communicatie, marketing, hrm of managementondersteuning? Dan hebben wij misschien wel de ideale opdrachtgever voor jou.

Jouw profiel

Voor een perfecte match met onze opdrachtgevers heb je minimaal 3 jaar werkervaring en ben je: 

  • proactief, júíst in een nieuwe omgeving
  • direct en eerlijk
  • positief ingesteld
  • op tijdelijke basis beschikbaar

Word onderdeel van ons netwerk

Herken je jezelf in het profiel? Wil je bouwen aan een mooi portfolio en werken voor aansprekende opdrachtgevers? Word dan onderdeel van ons netwerk.

We organiseren regelmatig workshops en events over uiteenlopende (vakinhoudelijke) onderwerpen, speciaal voor onze professionals. Je bent van harte welkom! Kijk hier wat er op de planning staat.

Bekijk onze bedrijfsfilm

Liever zien in plaats van lezen wie wij zijn en wat we doen? Bekijk dan ons bedrijfsfilmpje. Er spelen ook een paar van onze professionals in mee!

Four Months
de film