035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum

Onze professionals

Four Months biedt ervaren, professionele vervangers in de vakgebieden: communicatie, marketing, hrm en managementsupport. Ons kandidatenbestand bestaat uit professionals die tijdelijk aan de slag gaan of die voor (on)bepaalde tijd worden gedetacheerd.

Onze kandidaten: professionals die aanpakken

Passie, plezier, professionaliteit en persoonlijkheid: deze 4 P’s zorgen voor de juiste energie op de werkvloer. Het is ook wat de professionals van Four Months typeert. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen hun vakgebied, enthousiast en professioneel en hebben plezier in hun werk.

Aan de slag via Four Months? Check dan eerst dit!

Four Months heeft mooie opdrachten in verschillende branches. Je bent een interim professional of zzp’er in communicatie, marketing, hrm of management ondersteuning. Daarnaast ben je:

  • een daadkrachtige mouwenopstroper
  • no nonsens, direct en eerlijk
  • positief ingesteld en iemand die denkt in kansen en mogelijkheden
  • op tijdelijke basis beschikbaar, voor korte of langere tijd

Het ervaringsniveau van de professionals loopt van een junior medewerker met 3 tot 4 jaar werkervaring, tot kandidaten met leidinggevende skills met minimaal 10 jaar relevante werkervaring en met tenminste 3 à 4 jaar werkervaring als interim manager.

Word onderdeel van ons netwerk

Heb je de check gedaan en herken je jezelf in het profiel? Wil je samen met ons bouwen aan een mooi portfolio en werken voor aansprekende opdrachtgevers? Word dan onderdeel van ons netwerk.

Wij organiseren regelmatig workshops over uiteenlopende (vakinhoudelijke) onderwerpen. Je bent van harte welkom!

Bekijk onze bedrijfsfilm

Wist je dat er ook kandidaten van ons meespelen in onze bedrijfsfilm?

Four Months
de film