035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum
info@fourmonths.nl

Tijdelijke management assistent

  • ☑ Dé specialist in zwangerschapsvervanging
  • ☑ Snelle en efficiënte oplossingen
  • ☑ Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar een tijdelijke management assistent die voor een korte (of langere) periode jouw organisatie kan komen versterken? In dit geval kan Four Months, gevestigd in Hilversum, je perfect begeleiden in het vinden van een juiste interim managementsupportmedewerker. Wij zijn namelijk al sinds 2004 gespecialiseerd in zwangerschapsvervanging en interim opdrachten van functies in marketing, communicatie, HRM, managementsupport en sales. Zo hebben we altijd een passende interim professional om jouw opdracht voor managementsupport uit te voeren!

Een tijdelijke management assistent die past binnen jouw organisatie

Of er nu een medewerkster met zwangerschapsverlof gaat of er een project op de planning staat waar je wat extra personeel voor wilt inhuren: wij helpen je met het vinden van een geschikte, tijdelijke management assistent, die beschikt over de juiste kennis en ervaring. Zo bieden wij voor elke interim opdracht met betrekking tot managementsupport de juiste interim managementsupportmedewerker. Je wilt immers dat de tijdelijke functie wordt ingevuld door een ervaren, deskundige managementprofessional met leidinggevende skills. Hoe ziet het profiel van jouw ideale interim management assistent eruit?

Informeer naar de mogelijkheden en huur een interim managementsupportmedewerker in

Wil je Four Months inschakelen en op een snelle, zorgeloze wijze een tijdelijke management assistent vinden? Of wil je een andere interim opdracht met betrekking tot managementsupport laten vervullen door een expert? Wij zijn je graag van dienst en leveren voor elke vraag een passende oplossing, zodat er altijd een professionele interim managementsupportmedewerker die jouw team tijdelijk komt versterken. Neem contact met ons op door te bellen naar 035 642 64 52 of stuur een e-mail naar info@fourmonths.nl. Dan vertellen we je meer over onze diensten en bespreken we samen de mogelijkheden voor jouw interim opdracht met betrekking tot managementsupport.