035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum

Tijdelijke management assistent

  • ☑ Dé specialist in zwangerschapsvervanging
  • ☑ Snelle en efficiënte oplossingen
  • ☑ Persoonlijk advies

 

Ben je op zoek naar een tijdelijke management assistent die voor een korte (of langere) periode jouw organisatie kan komen versterken? In dit geval kan Four Months, gevestigd in Hilversum, je perfect begeleiden in het vinden van een juiste kandidaat. Wij zijn namelijk al sinds 2004 gespecialiseerd in zwangerschapsvervanging en interim opdrachten van functies in marketing, communicatie, HRM, management support en sales.

Een tijdelijke management assistent die past binnen jouw organisatie

Of er nu een medewerkster met zwangerschapsverlof gaat of er een project op de planning staat waar je wat extra personeel voor wilt inhuren: wij helpen je met het vinden van een geschikte, tijdelijke management assistent, die beschikt over de juiste kennis en ervaring. Je wilt immers dat de tijdelijke functie wordt ingevuld door een ervaren, deskundige managementprofessional met leidinggevende skills. Hoe ziet het profiel van jouw ideale interim management assistent eruit?

Informeer naar de mogelijkheden

Wil je Four Months inschakelen en op een snelle, zorgeloze wijze een tijdelijke management assistent vinden? Wij zijn je graag van dienst en leveren voor elke vraag een passende oplossing. Neem contact met ons op door te bellen naar 035 642 64 52 of stuur een e-mail naar info@fourmonths.nl. Dan vertellen we je meer over onze diensten en bespreken we samen de mogelijkheden.