035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum
info@fourmonths.nl

Communicatiespecialist

  • ☑ Dé specialist in zwangerschapsvervanging
  • ☑ Snelle en efficiënte oplossingen
  • ☑ Persoonlijk advies

Wil jij een interim marketing- en communicatiespecialist inhuren? Dan staat het team van Four Months, gevestigd in Hilversum, graag voor je klaar. Sinds 2004 zijn wij gespecialiseerd in het vinden van zwangerschapsvervanging en medewerkers voor interim opdrachten in functies in marketing, HRM, sales en managementsupport. Gaat een medewerker binnen jouw organisatie met zwangerschapsverlof of kun je in een drukkere periode wat extra mankracht gebruiken? Vind met onze hulp snel een geschikte kandidaat!

Vind een tijdelijke marketing- en communicatiespecialist

Gaat een werknemer met zwangerschapsverlof? Dan is het belangrijk om passende, tijdelijke vervanging te vinden. Het inzetten van een tijdelijke communicatiespecialist die het fijne afweet van marketing, kan nog best spannend zijn. Als werkgever wil je natuurlijk dat deze interim communicatie expert goed binnen de organisatie en het aanwezige team past én over alle benodigde kwalificaties beschikt. Het is dan ook niet vreemd als je uiterst voorzichtig en secuur te werk wilt gaan. Daarom helpen wij je graag met het opstellen van het profiel van de ideale kandidaat, voordat we de vacature uitzetten. Vervolgens maken we een persoonlijke selectie, zodat jij als werkgever een geschikte kandidaat kunt kiezen uit een zorgvuldige selectie gegadigden. De ideale tijdelijke marketing- en communicatiespecialist voor jouw bedrijf is zo binnen handbereik!

Stel je vragen over onze dienstverlening direct

Wil je graag een communicatiespecialist met de juiste ervaring en kennis op het gebied van marketing inhuren? Four Months helpt je graag met het vinden van de juiste interim marketingprofessional voor jouw opdracht. Heb je specifieke vragen over onze diensten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op door te bellen naar 035 642 64 52 of door een e-mail te sturen naar info@fourmonths.nl. Ook als je meer informatie wilt inwinnen over het verloop van de zoektocht naar een marketing- en communicatiespecialist, staan wij voor je klaar.