035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum
info@fourmonths.nl

Interim office manager

  • Dé specialist in zwangerschapsvervanging
  • Snelle en efficiënte oplossingen
  • Persoonlijk advies

Gaat er een werknemer met zwangerschapsverlof en zoek je een interim professional, zoals een personal assistent of een office manager? Four Months, gevestigd in Hilversum, is dé specialist in zwangerschapsvervanging en het werven van professionals voor interim opdrachten op het gebied van marketing, communicatie, HRM en managementsupport. Met ruim vijftien jaar ervaring en veel kennis op zak, vinden wij in een mum van tijd de juiste professional die in jouw bedrijf de gewenste taken uit handen neemt. Ontdek onze oplossingen op het gebied van recruitment!

Bel ons: 035 642 64 52 >

Een interim professional, zoals een personal assistent of office manager inschakelen

Of je nu een interim office manager, personal assistent, communicatie- en marketingspecialist of HR-specialist zoekt: Four Months helpt je bij het vinden van de juiste kandidaat. Wij vinden het belangrijk dat de tijdelijke werknemer niet alleen beschikt over de benodigde capaciteit en specifieke vakkennis, maar dat deze professional ook perfect binnen de organisatie en het team past. Wil je een interim professional inhuren, zoals een office manager of een personal assistent, en hiervoor onze hulp inschakelen? Dan stellen we samen met jou het ideale profiel samen op basis van diverse voorwaarden en zetten we de vacature uit voor de interim opdracht.

Vind snel de geschikte kandidaat

Een interim personal assistent of office manager inschakelen is met onze hulp eenvoudig. Wij zorgen ervoor dat er een ervaren, professionele, tijdelijke werknemer op de werkvloer staat wanneer een andere werknemer met zwangerschapsverlof gaat. Wil je meer weten over ons bureau of onze diensten? Of wil je direct onze hulp inschakelen voor het vinden van het juiste personeel? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 035 642 64 52 of een e-mail te sturen naar info@fourmonths.nl. Wij zijn je graag van dienst!