Ervaringen

Four Months werkt voor verschillende bedrijven en organisaties in uiteenlopende branches. Lees de ervaringen van kandidaten en opdrachtgevers:

‘De daadkracht van Four Months heeft ervoor gezorgd dat ik een mooie rol vervul binnen de overheid.’

Margot Wevers, Senior HR-consultant, de Universiteit Utrecht

“De korte lijnen en de flexibiliteit bij Four Months zijn heel prettig. “Afspraak is afspraak” is voor mij een belangrijke waarde en gelukkig bij Four Months ook! (meer…)

‘De daadkracht van Four Months heeft ervoor gezorgd dat ik een mooie rol vervul binnen de overheid.’

Susanne Wittenberg, Marketing en communicatieadviseur, Gemeente Velsen

“De opdracht waarbij ik nu zit kwam onder de aandacht bij mij via jullie nieuwsbrief, waarvoor ik mijzelf toentertijd had aangemeld. Ik vond de sollicitatieprocedure erg prettig. Ik werd goed voorbereid op het gesprek bij de opdrachtgever. Ook kon ik merken dat jullie erg je best hebben gedaan om mij op gesprek te krijgen bij de opdrachtgever… (meer…)

‘Ik werk graag op basis van vertrouwen en dat wordt mij gegeven.’

Cisca Lazet, HR Adviseur, Stichting Expertisecentrum Euthanasie

“Ik werk nu voor een tweede keer via Four Months, 10 jaar geleden ook al en nu wisten jullie mij weer te vinden voor een leuke opdracht. Werken via Four Months bevalt mij erg goed. Jullie zijn persoonlijk en schakelen snel. Ook houd ik van de no nonsense mentaliteit. Als er iets is dan weet ik jullie te vinden.
“Ik werk graag op basis van vertrouwen en dat wordt mij gegeven, ga zo door!”

‘Four Months geeft mij vertrouwen en begrijpt wat ik belangrijk vind, namelijk naar de mensen achter het cv kijken.’

Linda Merconi, Marketingcoördinator, Stichting MIVA

Het werken voor Four Months bevalt mij goed. Ik ben een professional en krijg graag het vertrouwen van een bureau. Ik neem daarom zelf contact op als dat nodig is. Dit is van te voren ook zo afgesproken. Het menselijke vertaalt zich in laagdrempelig. Four Months is geïnteresseerd en niet gestandaardiseerd. Ze werken vanuit de relatie. Dat vind ik fijn.

‘Four Months geeft mij het vertrouwen dat is echt belangrijk voor mij’

Marlies Dingenouts, Communicatieadviseur, Spaarnelanden

`Ik word op dit moment gedetacheerd, dat vind ik fijn want zelf heb ik nergens geen omkijken naar. Dat bevalt mij goed. De lijnen zijn kort en van het snelle schakelen door jullie word ik blij. Ik voel mij serieus genomen, jullie voelen dichtbij en er wordt goed en gedegen gewerkt. Er zijn veel arbeidsbemiddelingsbureaus op de markt, Four Months geeft mij het vertrouwen dat is echt belangrijk voor mij!`