035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum
info@fourmonths.nl

Werk als zzp communicatieadviseur

  • ☑ Dé specialist in zwangerschapsvervanging
  • ☑ Snelle en efficiënte oplossingen
  • ☑ Persoonlijk advies

Ben je werkzaam als freelance zzp communicatieadviseur en ben je op zoek naar leuke vacatures en opdrachten in marketing en communicatie? Dan kan het geen kwaad een kijkje te nemen in ons aanbod. Van Allround HR-adviseur, Junior Communicatieadviseur en Teamlead e-commerce tot Office Manager, Content Marketeer en Recruiter Onderwijs: je vindt hier openstaande vacatures voor diverse functies. Welke organisatie maak jij binnenkort een waardevolle medewerker rijker?

Freelance zzp communicatieadviseur: leuke opdrachten en vacatures in marketing en communicatie

Four Months, gevestigd in Hilversum, is al sinds 2004 specialist op het gebied van zwangerschapsvervanging en interim opdrachten van functies in marketing, communicatie, HRM, managementsupport en sales. Wij helpen werkgevers uit uiteenlopende organisaties in het vinden van sterke, professionele tijdelijke ondersteuning voor een periode van ongeveer vier maanden of langer. Wanneer er een medewerkster van een bedrijf met zwangerschapsverlof gaat of er een groot project voor de deur staat, kunnen organisaties vaak wat extra mankracht gebruiken. Dit is waar wij als bemiddelaar komen kijken. Of je nu een freelance zzp communicatieadviseur bent, op zoek naar vacatures voor opdrachten in de communicatie of een freelance HR-adviseur met interesse voor een tijdelijke functie in HRM: wij verbinden werkgevers met interim professionals op een snelle, efficiëntie wijze.

Bekijk alle vacatures

Ben je een freelance zzp communicatieadviseur, op zoek naar leuke opdrachten en vacatures in marketing en communicatie? Bekijk snel ons aanbod aan vacatures en klik op de beschrijving voor meer informatie over de desbetreffende vacature. Wil je up-to-date blijven en als freelance zzp communicatieadviseur op de hoogte worden gehouden van alle leuke opdrachten en vacatures op het gebied van marketing en communicatie? Schrijf je dan bij ons in. Bij vragen of behoefte aan meer informatie, bel je naar 035 642 64 52 of stuur je een e-mail naar info@fourmonths.nl.