035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum
info@fourmonths.nl

zzp HR-adviseur

  • ☑ Dé specialist in zwangerschapsvervanging
  • ☑ Snelle en efficiënte oplossingen
  • ☑ Persoonlijk advies

Ben je een zzp HR-adviseur, op zoek naar leuke, interim opdrachten voor een periode van ongeveer vier maanden? In dit geval kun je een kijkje nemen in ons aanbod aan vacatures. Of je nu kennis en ervaring hebt in HR, sales, marketing, communicatie of management: wij bieden vacatures aan voor openstaande functies in diverse vakgebieden. Welke vacature spreekt jou het meest aan?

Als zzp HR-adviseur toe aan een nieuwe uitdaging?

Four Months, gevestigd in Hilversum, is al sinds 2004 specialist op het gebied van zwangerschapsvervanging en interim opdrachten van functies in marketing, communicatie, HRM, managementsupport en sales. Tevens organiseren wij jaarlijks diverse workshops over onderwerpen als HR, SEO-Copywriting, leiderschap en vaardigheden, zoals presenteren. Ben je een zzp HR-adviseur en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Ook dan kun je gebruikmaken van onze expertise. Wij helpen je namelijk graag in het vinden van freelance opdrachten in HR. Het verbinden van werkgevers met interim professionals, doen wij namelijk dagelijks!

Schrijf je direct in

Ben je benieuwd wat Four Months voor jou als zzp HR-adviseur kan betekenen? Schrijf je direct bij ons in en vraag een kennismakinggesprek met ons aan, indien je vragen hebt of behoefte hebt aan meer informatie. Je bereikt ons door te bellen naar 035 642 64 52 of door een e-mail te sturen naar info@fourmonths.nl.