035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum
info@fourmonths.nl

Zzp opdrachten in HRM

  • ☑ Dé specialist in zwangerschapsvervanging
  • ☑ Snelle en efficiënte oplossingen
  • ☑ Persoonlijk advies

Ben je als zzp HR-professional op zoek naar opdrachten met betrekking tot HRM? Schrijf je dan bij ons in en ga binnenkort als professional voor Four Months aan de slag! Of je nu een HR-adviseur bent, een communicatiespecialist of veel ervaring hebt in sales: wij helpen je graag met het vinden van een tijdelijke functie die bij jou past. Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Zzp opdrachten in HRM, marketing, sales, managementsupport en communicatie

Four Months, gevestigd in Hilversum, is al sinds 2004 gespecialiseerd in zwangerschapsvervanging en interim opdrachten van functies in marketing, communicatie, HRM, managementsupport en sales. Wij helpen werkgevers in het vinden van een geschikte interim professional voor hun opdracht, maar organiseren ook jaarlijkse diverse workshops over uiteenlopende onderwerpen. Op onze site vind je een aanbod aan vacatures voor openstaande functies in diverse vakgebieden. Ook als je als zzp HR-professional aan de slag wilt op de afdeling HRM, helpen wij je met het vinden van de juiste opdrachten.

Vind een perfecte match

Ben je actief als zzp HRM-professional en op zoek naar interim opdrachten in HRM? Ontdek ons aanbod aan tijdelijke functies online en vind een match! Heb je vragen over onze dienstverlening of zou je graag meer over ons te weten willen komen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 035 642 64 52 of stuur een e-mail naar info@fourmonths.nl.