035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum
info@fourmonths.nl

Workshop: Overtuigend en creatief schrijven

Wil je je lezers boeien van begin tot eind? Volg dan deze workshop en mensen lezen je teksten voortaan van A tot Z, en niet meer van A tot ZZzZzz. Je leert in één avond de geheimen van creatief schrijven en concepting en bedenkt verschillende invalshoeken voor je teksten.

Ontdek hoe je je doelgroep prikkelt en overtuigt. Meld je nu aan voor deze interactieve workshop op dinsdag 30 juni!

De workshop Overtuigend & creatief schrijven

Tijdens de workshop leer je alles wat je nodig hebt om overtuigende en creatieve teksten van hoge kwaliteit af te leveren:

 • Creatief denken
  12 direct toepasbare tips en oefeningen waarmee je out-of-the-box leert denken (net zoals de creatievelingen die jou inspireren) en van je rechterhersenhelft een ware ideeënfabriek maakt.
 • Kernboodschap formuleren
  9 vragen die een overtuigende tekst beantwoordt, inspiratieloze momenten doorbreken en de fundering leggen voor creatieve concepten en pakkende teksten.
 • Concept ontwikkelen
  24 verschillende invalshoeken die je doelgroep bij hun nekvel grijpt.
 • Creatief schrijven
  42 smeuïge stijlfiguren, psychologische triggers en originele taaltechnieken waarmee je een schrijfstijl ontwikkelt die zich onderscheidt van de meeste copywriters in Nederland.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Voor twijfelende tekstschrijvers die hun creaties vol zelfvertrouwen willen kunnen tonen aan hun doelgroep. Voor ambitieuze communicatiespecialisten die geen “dertien in een dozijn”-teksten willen produceren. Of, voor professionals die gewoon overtuigend en creatief willen schrijven!

Roy Ishak

De workshop wordt begeleid door Roy Ishak, vóór alles is hij copywriter. Daarnaast is hij SEO-specialist en content marketeer. Dankzij zijn teksten en succesvolle contentstrategieën schreef hij miljoenen bij elkaar voor zijn opdrachtgevers. Roy is ook trainer; hij kreeg in 2014, 2015, 2016 en 2017 de titel ‘Beste Opleider van Nederland’.

Datum

Dinsdag 30 juni

Programma

18:00 – 18:30: Ontvangst met een lekkere broodmaaltijd & salade
18:30 – 19:45: Deel 1 van de workshop
19:45 – 20:00: Korte pauze
20:00 – 20:45: Deel 2 van de workshop

Vanaf 20.45 uur is er gelegenheid voor napraten onder het genot van een drankje.

Investering

€ 69,50 excl. BTW

Locatie

Four Months BV, Arendstraat 16, 1223 RE Hilversum

Deelnemen?

Heb je interesse? Geef je snel op voor deze workshop door een mail met je factuurgegevens te sturen naar events@fourmonths.nl. Wacht niet te lang, want er is plaats voor maximaal 25 deelnemers.

 

Delen via: