035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum
info@fourmonths.nl

Workshop Sales is fun!

Wil jij ook de continuïteit in jouw opdrachten verhogen? Wil je weten wat jouw klanten nodig hebben en duidelijk in beeld hebben wat jij hen te bieden hebt? Maar vooral; wil je lol hebben in sales? Geef je dan snel op voor onze workshop ‘Sales is fun!’ op dinsdag 7 mei 2019.

De workshop Sales is fun!

We organiseren deze workshop om jou te inspireren en je te overtuigen van je eigen verkooppotentie. Naast verkopen gaan we het ook hebben over de juiste mindset en ondernemen in het algemeen. Wat heb je nu nodig om het leven te kunnen leiden wat je graag zou willen? Er is meer dan alleen omzet namelijk. Het gaat om een goede balans. Met plezier in verkopen bereik je makkelijker je doelen:

  • Goed zijn in je vak is één ding, maar als je goed kunt verkopen zit je echt nooit zonder werk!
  • Vind je verkopen ongemakkelijk? Verander de context en boek meteen resultaat!
  • Unique Selling Points versus Unique Buying Reasons? Ken het cruciale verschil.

Muriël Versluis

De gastpreker is Muriël Versluis, eigenaresse van SalesDIVA. Muriël helpt ondernemers zichzelf en hun producten en/of diensten beter te verkopen door het geven van diverse workshops, lezingen, trainingen, masterclasses en seminars. Bij haar is verkopen een spannende thriller met een hoge FUNfactor. Kom kennismaken met haar (directe, humorvolle en holistische) aanpak en methode tijdens de workshop: “Sales is Fun!”. Ze geeft je een voorproefje van het antwoord op de vraag: “Hoe heeft zij toch al die klanten zoals: De Telegraaf, Vitens, Omroepbladen Hilversum, Gemeente Amsterdam, Gemeente Utrecht. Holland Casino, KLM en KPN binnengehaald?”Oftewel: HOE doet ze het?

Programma

18:00 – 18:30: Ontvangst met een lekkere broodmaaltijd & salade
18:30 – 19:45: Deel 1 van de workshop
19:45 – 20:00: Korte pauze
20:00 – 20:45: Deel 2 van de workshop

Vanaf 20.45 uur is er gelegenheid voor napraten onder het genot van een drankje.

Investering

€ 69,50 exclusief BTW

Locatie

Four Months BV, Arendstraat 16, 1223 RE Hilversum

Deelnemen?

Interesse? Geef je snel op voor deze workshop door een mail met je factuurgegevens te sturen naar events@fourmonths.nl. Wacht niet te lang, want er is plaats voor maximaal 25 deelnemers.

Delen via: