035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum
info@fourmonths.nl

Hoera, wij hebben er een broertje bij!

Four Months breidt uit met oprichting recruitmentbureau For Years

Hilversum, 21 maart 2019 – Steeds vaker kregen Mijke Stravers en Heleen Hogen Esch de vraag of Four Months ook bemiddelt in vaste functies. Voor hen de reden om een volgende stap te maken: het nieuwe merk For Years in de markt zetten. For Years is recruitment-vakspecialist en richt zich op de werving en selectie van vaste functies binnen de vakgebieden marketing, communicatie, HRM, management support en sales.

Met de komst van For Years spelen ze in op de steeds groter wordende behoefte naar vaste medewerkers. Four Months blijft zich focussen op waar ze specialist in is en wat ze al 15 jaar met succes doet: zwangerschapsvervanging en interimbemiddeling.

Oprichters

Mijke Stravers en Heleen Hogen Esch: ‘Wij verheugen ons erop met de komst van For Years kandidaten en opdrachtgevers nu ook voor langere tijd samen te brengen. Met al 25 jaar ervaring in werving en selectie weten wij waar het om draait. Wij kunnen met de oprichting van For Years, samen met Four Months, het gehele werving- en selectietraject aanbieden, van zowel vast als tijdelijk personeel. Hier zijn wij enorm trots op!”

Over For Years

For Years is recruitment-vakspecialist in de werving en selectie van professionals voor vaste banen in marketing, communicatie, HRM, management support en sales. Bemiddeling van een breed scala aan kandidaten, met diverse specialisaties en ervaringsniveaus. For Years is opgericht door Mijke Stravers en Heleen Hogen Esch, eigenaren van Four Months. Four Months is sinds 2004 een begrip als het gaat om professionele zwangerschapsvervanging en interimbemiddeling.

Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje! www.foryears.nl

Delen via: