035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum
info@fourmonths.nl

Workshop: Instagram Zakelijk

Aanwezig zijn op social media is een múst in de huidige tijd. Instagram is op dit moment het enige groeiende social mediakanaal. Het groeit momenteel met 20% per jaar en zit inmiddels op bijna 5 miljoen gebruikers. Waarvan een groot deel van dit gebruik zakelijk is. Voor ons reden genoeg om een workshop te organiseren over hoe je Instagram zakelijk inzet. 

Wil jij Instagram ook succesvol zakelijk inzetten? Meld je dan aan voor de workshop Instagram Zakelijk op dinsdag 21 mei!

De workshop Instagram Zakelijk

Wil jij weten hoe Instagram werkt & wat er allemaal op kan? Hoe je op een goede maar vooral ook efficiënte wijze Instagram zakelijk inzet? Hoe je jouw zakelijke account goed inricht en hoe je goede content maakt en deelt? Wat nou goede zakelijke content is? Hoe je jouw doelgroep kan bereiken en er meer sales uit haalt? Hoe de algoritmes werken en hoe je daarop inspeelt?

Dan is deze workshop zeker wat voor jou! Want ook jouw doelgroep zit er al op danwel verhuist er binnenkort naartoe! Tijdens deze avond krijg je antwoord op bovenstaande vragen en ben je klaar om jouw bedrijf succesvol aanwezig te laten zijn op Instagram! Na deze workshop kan jij zelf verder aan de slag met het krijgen van meer bereik en klanten via Instagram.

Marlène May

De gastpreker is Marlène May, eigenaresse van May I Advise . Met haar adviesbureau zorgt Marlène ervoor dat bedrijven van haar klanten (nog) beter gaan lopen. Dit doet ze door ondernemers coaching, advisering en het geven van workshops op het gebied van sales, marketing, strategie, financiën, ondernemerschap en management.

Programma

18:00 – 18:30: Ontvangst met een lekkere broodmaaltijd & salade
18:30 – 19:45: Deel 1 van de workshop
19:45 – 20:00: Korte pauze
20:00 – 20:45: Deel 2 van de workshop

Vanaf 20.45 uur is er gelegenheid voor napraten onder het genot van een drankje.

Investering

€ 69,50 exclusief BTW

Locatie

Four Months BV, Arendstraat 16, 1223 RE Hilversum

Deelnemen?

Interesse? Geef je snel op voor deze workshop door een mail met je factuurgegevens te sturen naar events@fourmonths.nl.

Delen via: