035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum
info@fourmonths.nl

Een specialist in communicatie voor een interim opdracht

  • ☑ Dé specialist in zwangerschapsvervanging
  • ☑ Snelle en efficiënte oplossingen
  • ☑ Persoonlijk advies

Het inschakelen van een in communicatie gespecialiseerde interim professional biedt uitkomst wanneer het zaak is goede zwangerschapsvervanging te vinden voor een communicatiemedewerker. Wij zijn al ruim vijftien jaar dé specialist in het vinden van een professional voor zwangerschapsvervanging en interim opdrachten voor functies in marketing, communicatie, HRM en managementsupport. Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen!

Voor alle werkzaamheden omtrent communicatie een geschikte interim professional

Gaat een communicatiemedewerker met zwangerschapsverlof of met ouderschapsverlof en zoek je een interim communicatieprofessional die voor minimaal vier maanden alle werkzaamheden overneemt? Dan helpt Four Months, gevestigd in Hilversum, jou graag bij het vinden van een geschikte kandidaat. Wanneer je besluit een interim communicatieprofessional in te schakelen, is het belangrijk dat deze tijdelijke communicatiemedewerker niet alleen beschikt over de juiste kennis, ervaring en kwalificaties, maar ook past binnen het team en de cultuur van jouw organisatie. Op basis van de door jou gestelde voorwaarden, stellen wij daarom allereerst het ideale profiel samen, voordat we de vacature uitzetten. Zo weet jij zeker dat alle gegadigden capabel zijn en je een voorspoedig sollicitatieproces tegemoet gaat. Ben je niet op zoek naar een interim communicatieprofessional, maar één met kennis over HRM, sales of management? Ook dan schakel je Four Months in!

Vraag een gesprek met ons aan

Wil je graag meer informatie inwinnen omtrent het inhuren van een interim communicatieprofessional als tijdelijke vervanging voor een communicatiemedewerker? Heb je vragen over ons dienstenpakket of ons bedrijf zelf? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek om al jouw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden in jouw situatie te bespreken. Je bereikt ons door te bellen naar 035 642 64 52 of door een e-mail te sturen naar info@fourmonths.nl.