Communicatie interim

  • ☑ Dé specialist in zwangerschapsvervanging
  • ☑ Snelle en efficiënte oplossingen
  • ☑ Persoonlijk advies

 

Een specialist in communicatie voor een interim opdracht

Het inschakelen van een in communicatie gespecialiseerde interim professional, biedt uitkomst wanneer het zaak is goede zwangerschapsvervanging te vinden. Gaat één van jouw medewerksters met zwangerschapsverlof en zoek je een tijdelijke professional die voor minimaal vier maanden alle werkzaamheden overneemt? Dan helpt Four Months, gevestigd in Hilversum, jou graag in het vinden van een geschikte kandidaat. Wij zijn al ruim 15 jaar dé specialist in zwangerschapsvervanging en interim opdrachten van functies in marketing, communicatie, HRM en management support. Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen!

Voor alle werkzaamheden omtrent communicatie een geschikte interim professional

Wanneer je besluit een interim communicatie professional in te schakelen, is het belangrijk dat deze tijdelijke medewerker niet alleen beschikt over de juiste kennis, ervaring en kwalificaties, maar ook past binnen het team en de cultuur van jouw organisatie. Op basis van de door jou gestelde voorwaarden, stellen wij daarom allereerst het ideale profiel samen, voordat we de vacature uitzetten. Zo weet jij zeker dat alle gegadigden capabel zijn en je een voorspoedig sollicitatieproces tegemoet gaat. Ben je niet op zoek naar een interim professional, gespecialiseerd in communicatie, maar één met kennis over HRM, sales of management? Ook dan schakel je Four Months in!

Vraag een gesprek met ons aan

Wil je graag meer informatie inwinnen omtrent het inhuren van een interim communicatie professional? Heb je vragen over ons dienstenpakket of het bedrijf zelf? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek om al jouw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden in jouw situatie te bespreken. Je bereikt ons door te bellen naar 035 642 64 52 of door een e-mail te sturen naar info@fourmonths.nl.