035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum
info@fourmonths.nl

Interim opdracht in sales

  • ☑ Dé specialist in zwangerschapsvervanging
  • ☑ Snelle en efficiënte oplossingen
  • ☑ Persoonlijk advies

Voor een interim opdracht in bijvoorbeeld sales, kun je terecht bij Four Months in Hilversum! Doordat we al sinds 2004 actief zijn als specialist op het gebied van interim bemiddeling, zorgen we dat er een professionele vervanger aanwezig is om tijdelijke functies binnen een bedrijf te vervullen. We bieden snelle en efficiënte oplossingen aan bedrijven en voorzien je van persoonlijk advies!

Ben jij op zoek naar een interim opdracht in sales?

Als een medewerker met zwangerschapsverlof of juist met ouderschapsverlof gaat, dan is er vaak een tijdelijke functie beschikbaar die ingevuld moet worden zolang de medewerker afwezig is. Ben je werkzaam in sales en zoek je een interim opdracht om extra ervaring op te doen? Dan staan we voor je klaar met een van onze interessante vacatures! We zorgen voor een fijne werkomgeving waar jij ervaring op kunt doen, zodat je jouw cv uitbreidt met een mooie interim opdracht in sales.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Spreken tijdelijke functies jou aan? Dan schakel je Four Months in! Samen vinden we gegarandeerd een vacature die bij je past, zoals een interim opdracht in sales. Wil je meer weten over een specifieke interim opdracht? Of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 035 642 64 52 of via info@fourmonths.nl.