035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum
info@fourmonths.nl

Zwangerschapsvervanging in HR

  • ☑ Dé specialist in zwangerschapsvervanging
  • ☑ Snelle en efficiënte oplossingen
  • ☑ Persoonlijk advies

Wanneer je zwangerschapsvervanging zoekt op de afdeling HR, helpen wij je graag met het vinden van een tijdelijke medewerker die over de juiste kennis en ervaring op HRM-gebied beschikt. Sinds 2004 is Four Months, gevestigd in Hilversum, gespecialiseerd in zwangerschapsvervanging en interim opdrachten van functies in marketing, communicatie, HRM, managementsupport en sales.

De juiste zwangerschapsvervanging op een afdeling als HR

Gaat er een medewerkster met zwangerschapsverlof? Dan heb je een geschikte interim professional nodig die jouw organisatie voor een bepaalde tijd kan ondersteunen. Of je nu interesse hebt in zwangerschapsvervanging op de afdeling HR, communicatie of sales: met onze ervaring en expertise slagen wij er in een kort tijdsbestek in een juiste kandidaat te vinden die de functie kan vervullen. Als specialist in zwangerschapsvervanging, garanderen we dan ook een slimme invulling van de vacature binnen een kort tijdsbestek.

Neem contact op voor meer informatie

Wil je graag sterke, professionele tijdelijke ondersteuning ontvangen? Four Months is dé specialist in zwangerschapsvervanging die je helpt in de zoektocht naar een geschikte interim professionals met kennis over HR, sales, marketing of managementsupport. Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op door te bellen naar 035 642 64 52 of stuur een e-mail naar info@fourmonths.nl. Wij staan graag voor je klaar!