035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum
info@fourmonths.nl

Interim manager op de afdeling communicatie

  • ☑ Dé specialist in zwangerschapsvervanging
  • ☑ Snelle en efficiënte oplossingen
  • ☑ Persoonlijk advies

Wanneer je op zoek bent naar een interim manager die in communicatie gespecialiseerd is, kunnen wij je helpen met het vinden van een geschikte kandidaat. Four Months, gevestigd in Hilversum, is sinds 2004 gespecialiseerd in zwangerschapsvervanging en interim opdrachten in functies in sales, managementsupport, HRM en marketing. Wij beschikken dan ook over een groot netwerk aan tijdelijk inzetbare professionals, die elk ervaring hebben met projectmatig werken. Waar moet jouw ideale kandidaat voor de functie van interim manager in communicatie aan voldoen?

Het inschakelen van een interim manager met een expertise in communicatie

Het inhuren van een interim manager die gespecialiseerd is in een veld als communicatie, kan uitweg bieden in diverse situaties. Gaat er bijvoorbeeld een werkneemster met zwangerschapsverlof en zoek je tijdelijke vervanging? Of kun je wat extra mankracht gebruiken tijdens een project? Wij helpen je graag bij het vinden van de geschikte interim professional die over de juiste kennis en ervaring beschikt en bovendien past bij het team en de organisatie. Zo ben jij binnen een kort tijdsbestek verzekerd van sterke, professionele tijdelijke ondersteuning.

Profiteer van onze jarenlange ervaring

Wil je graag een interim manager, gespecialiseerd in communicatie inhuren? Of zoek je een ervaren, freelance HR-adviseur of office manager? In alle gevallen begeleidt Four Months je graag in de zoektocht naar de juiste interim professional. Heb je vragen over onze diensten of behoefte aan verdere informatie? Bel naar 035 642 64 52 of stuur een e-mail naar info@fourmonths.nl. Wij helpen je graag verder als je op zoek bent naar een interim manager die gespecialiseerd is in communicatie.