035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum

Interim professionals voor marketing

  • ☑ Dé specialist in zwangerschapsvervanging
  • ☑ Snelle en efficiënte oplossingen
  • ☑ Persoonlijk advies

 

Het inhuren van interim professionals voor jouw onderneming in marketing, biedt uitkomst wanneer één van je medewerkers met zwangerschapsverlof gaat óf wanneer je voor een korte periode wat extra personeel wilt inschakelen. In zo’n situatie kan het lastig zijn om de juiste kandidaat te vinden die én binnen de organisatie past én beschikt over de benodigde kennis en ervaring. Als expert in bemiddeling, gevestigd in Hilversum, is Four Months al sinds 2004 gespecialiseerd in het vinden van zwangerschapsvervanging en interim werknemers voor functies in marketing, HRM, management support en sales. Wil je een tijdelijke werknemer in dienst nemen voor een periode van om en nabij vier maanden? Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Vind interim marketing professionals voor jouw opdrachten met behulp van een specialist

Wanneer je besluit interim professionals in te huren voor jouw taken met betrekking tot marketing en communicatie, wil je het liefst zo snel mogelijk een geschikte kandidaat vinden die direct aan de slag kan gaan. Of je nu een interim marketing- en communicatiespecialist voor een korte of wat langere periode zoekt: je kunt bij ons terecht voor de werving en inzet van tijdelijke professionals die écht binnen jouw organisatie passen.

Interim marketing professionals die passen bij jouw onderneming

Het zoeken naar een geschikte kandidaat, pakken wij serieus en systematisch aan. Met de wensen en eisen van de werkgever in het achterhoofd, stellen wij allereerst een profiel van de ideale kandidaat samen. Deze vacature zetten wij vervolgens breed uit via onze eigen kanalen, waarna we je al binnen vijf werkdagen een selectie van kandidaten toesturen. Zo weet je zeker dat in de selectie aan interim marketing professionals een geschikte tijdelijke werknemer zit die de desbetreffende werkzaamheden kan uitvoeren.

Informeer direct naar onze dienstverlening

Heb je interesse in het inhuren van marketing professionals voor jouw interim marketing en communicatie opdrachten? Samen beginnen wij graag de zoektocht naar de juiste kandidaat. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise, zijn wij in staat om binnen een kort tijdsbestek een interim marketing professional voor jouw organisatie te vinden. Ben je benieuwd naar onze dienstverlening en werkwijzen? Heb je specifieke vragen? Of zou je simpelweg persoonlijk advies ontvangen? In ieder geval, neem je gerust contact met ons op. Wij helpen je namelijk graag verder! Je bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@fourmonths.nl of door te bellen naar 035 642 64 52.