035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum
info@fourmonths.nl

Tijdelijke functie tijdens zwangerschapsverlof

  • ☑ Dé specialist in zwangerschapsvervanging
  • ☑ Snelle en efficiënte oplossingen
  • ☑ Persoonlijk advies

Staat er een vacature voor een tijdelijke functie open, omdat één van jouw medewerkers met zwangerschapsverlof gaat? Dan staan wij van Four Months, gevestigd in Hilversum, voor je klaar. Sinds 2004 zijn wij specialist op het gebied van zwangerschapsvervanging en interim opdrachten van functies in marketing, communicatie, HRM, managementsupport en sales. Wij helpen je met het vinden van de juiste match voor een tijdelijke functie wegens zwangerschapsverlof!

Een tijdelijke functie vervullen tijdens zwangerschapsverlof van een werkneemster

Wanneer je een tijdelijke functie open hebt staan – bijvoorbeeld omdat één van je personeelsleden met zwangerschapsverlof gaat – dan wil je natuurlijk dat deze functie op waardevolle wijze wordt ingevuld. Of je nu interesse hebt in het inschakelen van een interim communicatiemanager, HRM-professionals zoekt of een ervaren office manager wilt inhuren: met ons brede netwerk aan freelance professionals, is de geschikte kandidaat nabij! Wanneer er een medewerker met ouderschapsverlof gaat, weet je dus zeker dat er binnen jouw organisatie niets verandert.

Informeer direct naar onze diensten

Wil je profiteren van de expertise van Four Months en zo de juiste interim professional vinden voor de invulling van een tijdelijke functie tijdens het zwangerschapsverlof van een werkneemster? Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen. Bel naar 035 642 64 52 of stuur een e-mail naar info@fourmonths.nl en informeer naar onze dienstverlening. Als specialist in vervanging vinden voor zwangerschapsverlof, helpen we je graag verder!