Vervanging zwangerschapsverlof

  • ☑ Dé specialist in zwangerschapsvervanging
  • ☑ Snelle en efficiënte oplossingen
  • ☑ Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar tijdelijke vervanging, omdat een medewerker met zwangerschapsverlof gaat? Sinds 2004 biedt Four Months, gevestigd in Hilversum, professionele zwangerschapsvervanging en tijdelijke projectondersteuning aan. Wij houden ons dagelijks bezig met arbeidsbemiddelingen en recruitment. Met ruim 25 jaar ervaring op zak leveren wij snelle en efficiënte oplossingen op het gebied van de inzet van tijdelijke professionals. Ontdek onze diensten!

Een snelle vervanging voor een collega met zwangerschapsverlof

Wij zijn specialist in zwangerschapsvervanging en het werven van professionals voor interim opdrachten op het gebied van marketing, communicatie, HRM en management support. Het ervaringsniveau van onze professionals loopt van junior medewerker met 3 tot 4 jaar ervaring tot kandidaten met leidinggevende skills, die over minimaal 10 jaar relevante werkervaring (en 3 à 4 jaar ervaring als interimmanager) beschikken. Zoek je bijvoorbeeld een interim office manager of een interim gespecialiseerd in HR? Wij helpen je met het vinden van de juiste professional als vervanging van een medewerker die met zwangerschapsverlof gaat.

Schakel ons in voor sterke, tijdelijke ondersteuning

Wanneer je op zoek bent naar vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat, helpen wij je graag met de juiste, tijdelijke professional te vinden die de werkzaamheden overneemt. Bij iedere vraag kijken we goed naar het profiel, de afdeling en de cultuur van de organisatie en vinden we een juiste tijdelijke werknemer. Wil je meer weten over onze diensten of heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons door te bellen naar 035 642 64 52 of een e-mail te sturen naar info@fourmonths.nl. Wij staan je graag te woord en zoeken samen naar de geschikte oplossing voor jouw bedrijf.