035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum
info@fourmonths.nl

Vervanging tijdens zwangerschapsverlof

  • ☑ Dé specialist in zwangerschapsvervanging
  • ☑ Snelle en efficiënte oplossingen
  • ☑ Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar tijdelijke vervanging, omdat een medewerker met zwangerschapsverlof gaat? Sinds 2004 biedt Four Months, gevestigd in Hilversum, professionele zwangerschapsvervanging en tijdelijke projectondersteuning aan. Wij houden ons dagelijks bezig met arbeidsbemiddelingen en recruitment. Met ruim 25 jaar ervaring op zak, leveren wij snelle en efficiënte oplossingen op het gebied van de inzet van tijdelijke professionals. Ontdek onze diensten!

Een snelle vervanging voor een collega met zwangerschapsverlof

Wij zijn specialist in zwangerschapsvervanging en het werven van professionals voor interim opdrachten op het gebied van marketing, communicatie, HRM en managementsupport tijdens het zwangerschapsverlof van een van de medewerkers. Het ervaringsniveau van onze professionals loopt van junior medewerker met drie tot vier jaar ervaring tot kandidaten met leidinggevende skills, die over minimaal tien jaar relevante werkervaring (en drie à vier jaar ervaring als interimmanager) beschikken. Zoek je bijvoorbeeld een interim office manager of een interim gespecialiseerd in HR? Wij helpen je met het vinden van de juiste professional als vervanging van een medewerker die met zwangerschapsverlof gaat.

Geschikte vervanging tijdens de zwangerschap en het zwangerschapsverlof op een afdeling als communicatie

Zit er bijvoorbeeld een werkneemster van de afdeling communicatie midden in een zwangerschap, gaat zij binnenkort met zwangerschapsverlof en ben je nu op zoek naar een passende interim medewerker? Het vinden van een geschikte communicatiespecialist, die én over de juiste kennis en ervaring beschikt én binnen de organisatie past, kan nog best een uitdaging zijn. Gelukkig biedt Four Months je de juiste ondersteuning, zodat je snel een geschikte interim communicatiemedewerker vindt tijdens het zwangerschapsverlof of ouderschapsverlof van een van de medewerkers. Deze specialist in communicatie zal een uitstekende vervanging zijn voor een werkneemster die midden in een zwangerschap zit en met zwangerschapsverlof gaat. Of je nu een tijdelijke professional wilt inschakelen voor een korte of een wat langere periode: wij helpen je met het werven van een gekwalificeerde interim communicatieprofessional.

Schakel ons in voor sterke, tijdelijke ondersteuning

Wanneer je op zoek bent naar vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat, helpen wij je graag met de juiste, tijdelijke interim professional te vinden die de werkzaamheden – bijvoorbeeld met betrekking op communicatie – tijdens de zwangerschap overneemt. Het maakt hierbij niet uit of je op zoek bent naar fulltime of parttimezwangerschapsvervanging. Bij iedere vraag kijken we goed naar het profiel, de afdeling en de cultuur van de organisatie en vinden we een juiste tijdelijke werknemer. Wil je meer weten over onze diensten of heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons door te bellen naar 035 642 64 52 of een e-mail te sturen naar info@fourmonths.nl. Wij staan je graag te woord en zoeken samen naar de geschikte oplossing voor jouw bedrijf als het gaat om zwangerschapsvervanging!