035 642 64 52 Steijnlaan 16
1217 JS  Hilversum
info@fourmonths.nl

HRM-opdrachten

  • ☑ Dé specialist in zwangerschapsvervanging
  • ☑ Snelle en efficiënte oplossingen
  • ☑ Persoonlijk advies

Ben je als bedrijf op zoek naar interim HRM-professionals voor jouw HRM-opdrachten? Dan kan Four Months, gevestigd in Hilversum, jou helpen! Sinds 2004, zijn wij namelijk dé specialist op het gebied van zwangerschapsvervanging en interim opdrachten van functies in marketing, communicatie, HRM en managementsupport. Wij brengen jou graag in contact met ervaren professionals, die jouw organisatie met plezier komen versterken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met je in gesprek.

Deskundige, interim HRM-professionals inschakelen voor jouw HRM-opdrachten

Wanneer je interim HRM-professionals wilt inschakelen voor jouw HRM-opdrachten, is het zaak dat deze tijdelijke werknemers passen bij het algehele team én de cultuur van de organisatie. Je wilt immers een soepel en voorspoedig werkproces tegemoet gaan. Daarom stellen wij – op basis van jouw wensen en eisen – het profiel samen van de ideale kandidaat, voordat we de vacature breed uitzetten via onze eigen kanalen. Vervolgens ontvang je binnen vijf dagen een selectie van de kandidaten. De kans dat er een geschikte zzp’er met kennis over HR tussen zit, is groot!

Ontdek meer over onze werkwijze

Four Months is als specialist in zwangerschapsvervanging en interim opdrachten, bij uitstek hét uitzendbureau om mee in zee te gaan. Of je nu interim HRM-professionals wilt inhuren voor HRM-opdrachten, een tijdelijke management assistent zoekt of de expertise in wilt schakelen van een freelance communicatieadviseur: wij helpen je met het vinden van de juiste kandidaat. Wil je meer weten over onze diensten of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 035 642 64 52 of door een e-mail te sturen naar info@fourmonths.nl.